Kostplan og personlig sparring

Denne pakke indholder en personlig opstartssamtale, hvor vi tager udgangspunkt i dine mål og ønsker, herefter laves en skræddersyet plan ud fra din hverdag, vaner,  normale kost og behov. Samtidig har du tæt kontakt til din HAUGE. Denne pakke kan nemt kombineres med enten træning eller yoga/meditation, for et mere omfavnende forløb.

Bestil pakke

For folk i og omkring Odense, kan opstartssamtalen være hos jer, hvis det ønskes.

Hvad er med i pakken?

  • Opstartssamtale med din HAUGE
  • Skæddersyet kostplan tilpasset din behov
  • Løbende vejledning og tilpasning af plan
  • Mulighed for at kontakte din HAUGE 24/7
  • Forløbet varer i 3 måneder, med mulighed for tilkøb

Anbefallinger

Jeg kontaktede Julia med henblik på at have en sundere krop og sundere hverdag.

Jeg fik mine programmer, og hvis noget ikke passede, eller jeg gerne ville have ændret noget, så rettede vi til løbende, så det passede til min hverdag og mig. Det var fedt, at det var hjemmetræning til at starte med, men at da jeg kom i et fitnesscenter, så ændrede hun det, så det hele tiden passede. Det blev lavet ud fra mine behov.

Min kostplan mindede meget om hvad jeg normalt spiste, så det var nemt at falde ind i. Jeg var med til at bedømme hvad der var realistisk, og med udgangspunkt i hvordan min hverdag så ud.

I alt tabte jeg 22,3 kg over 11 måneder, og har holdt vægten nede. Det er meget nemmere at købe tøj nu. Det er også nemmere at bedømme hvad jeg skal spise, i stedet for de store portioner jeg plejede. Jeg er tryg i at jeg nok skal blive mæt af det jeg får, for jeg var faktisk bange for at sulte på diæt. Jeg kan gå op ad trappen uden at blive forpustet og føre en samtale samtidig. Jeg er ikke længere bange for at få diabetes.

Sidsel / Kost og træning

Med Julia, som min coach, fik vi i samarbejde stykket et program sammen, hvortil vi snakkede om mine mål, svagheder og styrker. Jeg havde på tidspunktet pådraget min nogle skader, som vi opbyggede træningsplanen omkring, så de ikke blev forværret. Jeg kunne til hver en tid komme med feedback til træningsplanen eller blot en øvelse, som kunne ændres, og samtidigt fik jeg en forklaring på, hvad de enkelte øvelser var brugt til og hvordan den nye så ville ændre nogle af de andre øvelser i programmet, så jeg fik mest muligt ud af min tid.

Kostvejledningen var nem og overskuelig. Jeg behøvede ikke at ændre min kost særlig meget i forhold til hvad jeg var vant til. Der kom nogle flere mellemmåltider ind, som jeg har troede var dårlige for mig. Jeg fik ny viden om, hvordan kroppen virkede og hvorfor jeg fik de kostråd, som jeg fik. Kosten var struktureret og velovervejet for at få de bedste resultater uden at blive helt hysterisk med den, for at undgå en alt for streng kostplan, som jeg alligevel ikke ville overholde.

Alt i alt har jeg været rigtig tilfreds for mit forløb hos Julia. Jeg fik fine og holdbare resultater og lækre retter, som er til at overholde og med mulighed for at variere i kosten til dage, hvor man skal ud og spise hos venner eller på en cafe, så man ikke mister muligheden for de ting uden at ødelægge sin plan

Emil / Kost og træning

Din HAUGE

Julia HAUGE ALMINDE

Julia er 22 år og kiropraktorstuderende i Odense. Hun er uddannet personlig træner, kostvejleder og livsstilscoach siden 2017. Sidenhen har hun hjulpet klienter online med vægttab, muskelvækst, livsstilsændringer mm.

Ændringer skal tilpasses din hverdag; din hverdag skal ikke tilpasses ændringerne. Hertil ligger et fokus på livsstilen, så  der opnås vedvarende og holdbare resultater på en overskuelig måde. Julia interesserer sig i høj grad for kroppen og dens funktioner. Derfor bestræber hun sig hele tiden på at blive klogere, så den optimale hjælp kan tilbydes.

Styrk din krop og dit sind med os

Træning

Denne pakke indholder en personlig opstartssamtale, hvor vi tager udgangspunkt i dine mål og ønsker, herefter laves en skræddersyet plan ud fra din hverdag, erfaringer og behov. Samtidig har du tæt kontakt til din HAUGE. Denne pakke kan nemt kombineres med enten kost eller yoga/meditation, for et mere omfavnende forløb.

Læs mere om træning

Yoga og meditation

Denne pakke indholder en personlig opstartssamtale, hvor vi tager udgangspunkt i dine mål og ønsker, herefter laves en skræddersyet plan, hvor du har adgang til et omfattende videoarkiv og tæt kontakt til din HAUGE. Denne pakke kan nemt kombineres med enten træning eller kost, for et mere omfavnende forløb.

Læs mere om yoga