Om Julia Hauge ALminde

Personlig træner og kostvejleder

Julia er 22 år og kiropraktorstuderende i Odense. Hun er uddannet personlig træner, kostvejleder og livsstilscoach siden 2017. Sidenhen har hun hjulpet klienter online med vægttab, muskelvækst, livsstilsændringer mm. Ændringer skal tilpasses din hverdag; din hverdag skal ikke tilpasses ændringerne. Hertil ligger et fokus på livsstilen, så  der opnås vedvarende og holdbare resultater på en overskuelig måde. Julia interesserer sig i høj grad for kroppen og dens funktioner. Derfor bestræber hun sig hele tiden på at blive klogere, så den optimale hjælp kan tilbydes.

Styrk din krop og kost med mig

Træning

Denne pakke indholder en personlig opstartssamtale, hvor vi tager udgangspunkt i dine mål og ønsker, herefter laves en skræddersyet plan ud fra din hverdag, erfaringer og behov. Samtidig har du tæt kontakt til din HAUGE. Denne pakke kan nemt kombineres med enten kost eller yoga/meditation, for et mere omfavnende forløb.

Læs mere om træning

Kost

Denne pakke indholder en personlig opstartssamtale, hvor vi tager udgangspunkt i dine mål og ønsker, herefter laves en skræddersyet plan ud fra din hverdag, vaner,  normale kost og behov. Samtidig har du tæt kontakt til din HAUGE. Denne pakke kan nemt kombineres med enten træning eller yoga/meditation, for et mere omfavnende forløb.

Læs mere om kost

I alt tabte jeg 22,3 kg over 11 måneder, og har holdt vægten nede. Det er meget nemmere at købe tøj nu. Det er også nemmere at bedømme hvad jeg skal spise, i stedet for de store portioner jeg plejede. Jeg er tryg i at jeg nok skal blive mæt af det jeg får, for jeg var faktisk bange for at sulte på diæt. Jeg kan gå op ad trappen uden at blive forpustet og føre en samtale samtidig. Jeg er ikke længere bange for at få diabetes.

Sidsel / Kost og træning

Med Julia, som min coach, fik vi i samarbejde stykket et program sammen, hvortil vi snakkede om mine mål, svagheder og styrker. Jeg havde på tidspunktet pådraget min nogle skader, som vi opbyggede træningsplanen omkring, så de ikke blev forværret. Jeg kunne til hver en tid komme med feedback til træningsplanen eller blot en øvelse, som kunne ændres, og samtidigt fik jeg en forklaring på, hvad de enkelte øvelser var brugt til og hvordan den nye så ville ændre nogle af de andre øvelser i programmet, så jeg fik mest muligt ud af min tid.

Emil / Træning og kost

“Jeg tror ikke på restriktive kostplaner, eller at gå på kompromis med livskvaliteten. Ændringer skal tilpasses din hverdag; din hverdag skal ikke tilpasses ændringerne. Vi har alle forskellige behov – jeg bestræber mig på at imødekomme alle efter deres.”

Julia Hauge Alminde