Yoga og meditation

Denne pakke indholder en personlig opstartssamtale, hvor vi tager udgangspunkt i dine mål og ønsker, herefter laves en skræddersyet plan, hvor du har adgang til et omfattende videoarkiv og tæt kontakt til din HAUGE. Denne pakke kan nemt kombineres med enten træning eller kost, for et mere omfavnende forløb.

Bestil pakke

Hvad er med i pakken?

  • Opstartssamtale og skæddersyet plan
  • Adgang til et omfattende videoarkiv
  • Løbende vejledning og tilpasning af plan
  • Mulighed for at kontakte din HAUGE 24/7
  • Forløbet varer i 3 måneder, med mulighed for tilkøb

Anbefallinger

Jeg har gennem ét år deltaget på yogaholdet hos UCN studenterakademiet, hvor Amanda er instruktør. Gennem yogaen får jeg hele kroppen rørt, og Amanda giver mulighed for tilpasning af stillingerne til egen krop. Amanda lægger meget vægt på at yogaen ikke skal se ud på en bestemt måde, men at det skal føles godt i kroppen, hvilket har givet mig en masse motivation!

Jeg får en bedre føling med egen krop gennem yogaen, og så er det bare en rigtig sjov måde at bevæge sig på. Der er mange muligheder for udvikling og træning gennem yoga, og Amanda er god til at guide en til hvordan man når sine mål. Yoga er blevet min yndlingstræning, og jeg ser frem til at komme på holdet hver uge

Emma / Yoga

Det bedste yogahold, jeg har været på! Jeg går altid derfra afslappet og fuldkommen udspændt. Og min krop når altid at blive træt efter styrke og balanceøvelser, så jeg vil helt sikkert blive ved med at komme hver onsdag!

Julie / Yoga

Jeg har nu gået til yoga hos Amanda i et år. Hver onsdag glæder jeg mig til den ene time, der er låst fast i min kalender. Det er dén dag kl. 17.00-18.00, der ikke må planlægges andet. Jeg nyder at komme til yoga, da det er mit frirum og tidspunkt på ugen jeg oprigtig kan få slappet af, lyttet og mærket efter i kroppen, om jeg har det godt. Jeg er et menneske, der godt kan lide at have fart på, så at have den mulighed at kunne komme hver onsdag til Amandas time, hvor hun hjælper mig med at slappe fuldstændig af, er det bedste. Hun er simpelthen så dygtig, både til at få løsnet alt tension i kroppen, finde ud af mere om sin egen krop og hvad den egentlig kan, men vigtigst, får en til at føle sig afslappet, især efter. Føler ofte efter yoga, at jeg på en eller anden måde bliver genfødt, og er klar til resten af ugens hårde kamp.

Maria-Louise / Yoga

Din HAUGE

Amanda HAUGE ALMINDE

Amanda er 22 år, og læser til ergoterapeut i Aalborg. Hun har lavet yoga og mediteret siden år 2011, hvor hun første gang faldt over et hold, og siden da har det hængt ved, hvor hun også selv har uddannet sig til yogainstruktør.

Hun har her en stor interesse for at have det godt i sin krop og sin hverdag, med et stort fokus på at bevæge sig som det føles godt: det handler om at opdage hvad der føles godt i ens krop, ikke om hvordan det skal se ud. Man får nemlig meget mere ud at blive god til at lytte til sin krop, end ved “bare” at blive god til yoga.

Styrk din krop, kost og dit sind med os

Træning

Denne pakke indholdet en personlig opstartssamtale, hvor vi tager udgangspunkt i dine mål og ønsker, herefter laves en skræddersyet plan ud fra din hverdag, erfaringer og behov. Samtidig har du tæt kontakt til din HAUGE. Denne pakke kan nemt kombineres med enten kost eller yoga/meditation, for et mere omfavnende forløb.

Læs mere om træning

Kost

Denne pakke indholder en personlig opstartssamtale, hvor vi tager udgangspunkt i dine mål og ønsker, herefter laves en skræddersyet plan ud fra din hverdag, vaner,  normale kost og behov. Samtidig har du tæt kontakt til din HAUGE. Denne pakke kan nemt kombineres med enten træning eller yoga/meditation, for et mere omfavnende forløb.

Læs mere om kost